Skip to content

Dealer worden

Ook zo onder de indruk van onze uitgebreide collecties en zou je deze ook in je assortiment willen opnemen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in, dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons!


Toelichting

aanvraagformulier
dealerschap

Om onze producten in je assortiment op te kunnen nemen moet je aan een aantal (eenvoudige) voorwaarden voldoen. Vul daarom het aanvraagfomulier zo compleet mogelijk in, zodat we je aanvraag ook direct kunnen beoordelen.

Kom je er niet uit, neem dan even contact met ons op. Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je van ons de inloggegevens voor de dealer downloads en de B2B Webshop, zodat je direct online kan gaan bestellen.

zoek op website

Toelichting download bestanden​

  • Wil je alle afbeeldingen in 1 x downloaden als ZIP bestand? Klik dan op het tandwieltje helemaal rechts in onderstaande grijze balk en kies alle bestanden downloaden (.zip).
  • Wil je enkele afbeeldingen tegelijk downloaden? Ga met je muis over de betreffende afbeelding zodat deze verkleurt en klik op het selectievlakje in de linker bovenhoek van de afbeelding. Herhaal dit voor alle afbeeldingen die je wilt downloaden. Klik dan op het tandwieltje in de grijze balk en kies download geselecteerde bestanden (.zip).
  • Wil je slechts 1 afbeelding downloaden? Ga dan met je muis over de afbeelding en klik op het dropdown icoon in de rechter bovenhoek van de afbeelding en kies Download bestand.

[outofthebox dir=”/richmondinteriors/finals/productsheets/dealers/nl” mode=”files” viewrole=”all” downloadrole=”all” showfolders=”0″ filelayout=”grid” candownloadzip=”1″ showbreadcrumb=”0″]